- Advertisement -spot_img
HomeIkke-kategoriseretKlimavenlige investeringer

Klimavenlige investeringer

- Advertisement -spot_img

Klimavenlige investeringer kan være flere ting, det kan eksempelvis være investering i selskaber, som fremstiller ny teknologi til nye klimavenlige løsninger, eller det kan være selskaber, som er særligt energieffektive i forhold til andre selskaber i samme branche.

Klimavenlige investeringer er således en del af “bæredygtige investeringer”, og bæredygtige investeringer er oftest også klimavenlige. Klimavenlige investeringer kan ske både via investeringer i aktier, obligationer, investeringsforeninger og ETF´er.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Stay Connected

16,985FansLike
2,458FollowersFollow
61,453SubscribersSubscribe

Must Read

- Advertisement -spot_img

Related News

- Advertisement -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here